Subsidie aanvraag vitaliteitsakkoord

De scholen zijn weer begonnen en inmiddels zijn jullie als sportverenigingen begonnen aan een nieuw sportseizoen. Sportraad Teylingen wil jullie middels deze mail op het volgende attenderen. 

In juni 2020 is het Vitaliteitsakkoord goedgekeurd. In Teylingen is het bestaande sportakkoord uitgebreid met onderwerpen uit het preventieakkoord en de Nota Volksgezondheid. Sport is namelijk niet alleen een doel, maar ook een middel om vitaler te worden, minder eenzaam te zijn, te integreren et cetera. Door nauwe samenwerking binnen het gehele sociaal domein ontstaat er een breed gedragen aanpak om Teylingen vitaler te maken. De krachten worden gebundeld in het Vitaliteitsakkoord.

Door het Vitaliteitsakkoord is er in 2021 een subsidie beschikbaar van €40.000 voor sportverenigingen. In 2022 zal er €20.000 subsidie beschikbaar zijn voor sportverenigingen. Heb je binnen je vereniging een leuk idee of project en zoek je ondersteuning en/of geld, stuur dan nu je aanvraag in!Hoe kunnen jullie een aanvraag doen? In dit document zijn alle instructies en criteria opgesteld.

Geef een reactie