Sportcongres 2022

Woensdag 7 december 2022 is het zover. Het sportcongres van 2022 dat je niet wilt missen! Die avond kun je gratis deelnemen aan interessante workshops en informeel netwerken met andere genodigden. 

De onderstaande workshops zijn exclusief te volgen tijdens deze avond:

  • JOGG-team: Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sport-, buurt- en vrijetijdsomgeving, onder andere door het voedingsaanbod gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor de thema’s rookvrij en verantwoord alcoholgebruik binnen de sportomgeving. Ontdek hoe leuk het is en ga ervoor met zijn allen!
  • Viteylingen: Zet vitaliteit in Teylingen op één. Met grote projecten zoals het schoolvoetbaltoernooi samen met de KNVB en het initiatief Wandelmaatje weet Viteylingen waar zij over praten. What’s in it for me: Viteylingen is de plek waar je moet zijn voor het indienen van aanvragen om jouw gezondheidsplan te verwezenlijken.   
  • Sabine van Oosten: Voormalig fysiotherapeut bij Ajax en de Nederlandse Rugby bond en inmiddels actief met Medical Move. Deze workshop gaat over blessurepreventie. Ze vertelt hoe je het beste om kunt gaan met jeugd, sport en belasting. Alles wordt move voor move uitgelegd.
  • Hans van Egdom: Waar het vroeger een gegeven was dat men zich voor het leven aan de vereniging verbond en een steentje bijdroeg, vraagt dat in deze tijd meer en specifieke aandacht. Onder invloed van de toenemende individualisering is het creëren van verbondenheid een grotere uitdaging. Je zou kunnen zeggen dat de vereniging wel een positieve impuls kan gebruiken.

Direct inschrijven

LET OP! Schrijf in voor TWEE workshops

Locatie: 

De Tol

Hoofdstraat 147, Sassenheim

Datum

7 december 2022 

19:30 – 22:30 uur