Sportcafé op maandag 25 juni: Sportief (en Vitaal) Teylingen

Stichting Sportpromotie Teylingen organiseert op maandag 25 juni een Sportcafé met als thema: ‘Sportief (en Vitaal) Teylingen’. We zijn dit café te gast bij jeu de boules vereniging De Vaste Voet in Sassenheim. Inloop vanaf 17.00 uur, de start is om 17.20 uur. 

Wethouder Arno van Kempen is te gast. Hij is binnen de nieuwe coalitie de portefeuillehouder sport, die hij overneemt van Bas Brekelmans. Hij vertelt over de plannen die B&W heeft voor de komende vier jaar op het gebied van sport. Daarnaast is het een goede gelegenheid om kennis te maken en/of de nieuwe portefeuillehouder te spreken.

Voorafgaand vertelt voorzitter en gastheer Jos Buuron over De Vaste Voet, de ontwikkelingen die binnen de vereniging spelen, waaronder de onlangs geïnstalleerde ledverlichting.

Clinic

Het derde onderdeel is een clinic jeu de boules. Met de vakantie voor de deur zijn een paar tips nooit weg. Na een korte uitleg gaan we de baan op om tegen elkaar te spelen. Aansluitend is er een netwerkborrel tot ongeveer 19.00 uur.

Start en adres

Het programma start rond 17.20 uur, wij vragen u dan ook op tijd aanwezig te zijn. Na de presentatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Het clubgebouw van Jeu de boules vereniging De Vaste Voet, aan de Van Alkemadelaan 16 in Sassenheim (achter sporthal De Wasbeek en voorbij jeugdcentrum Fascinus).

 

De eerder verstuurde uitnodiging voor woensdag 27 juni komt te vervallen.