Sportcafé gaat internationaal

Donderdag 12 januari 2017 was Sportcafé Teylingen te gast bij TOP. De afgelopen jaren is het Sportcafe vaker te gast geweest bij TOP, maar deze editie was een zeer bijzondere, namelijk een met een internationaal karakter: de openingsdag van de Europa Cup Korfbal, welke door TOP werd georganiseerd. Later werd bekend dat TOP de Europa Cup heeft gewonnen, waarvoor felicitaties namens het bestuur van het Sportcafé.

Sportprijzen Teylingen
Nu even terug naar de bijeenkomst. Henk van Ewijk, voorzitter van de businessclub van TOP heette het Sportcafé, alsmede de TOV die ook uitgenodigd was, van harte welkom. Henk van Ewijk vertelde in het kort over het drukke programma van die avond, waarna Erik de Muinck, voorzitter van het Sportcafé en Hans Oudshoorn, voorzitter van TOP de aanwezigen kort toespraken.

Hierna vertrok het hele gezelschap naar de tribune van sporthal De Korf, alwaar de officiele openingsceremonie van de Europa Cup Korfbal werd bijgewoond.

Na afloop hiervan keerde het gezelschap terug naar de businessclub waar door Jan Niebeek, trainer/coach van TOP een boeiende presentatie werd gegeven over verschillende aspecten aangaande presteren in een teamsport en de dynamiek van het samenwerken met mensen in teamverband. Ook in het bedrijfsleven verzorgt hij deze trainingen.

Verder werd die avond de tweede wedstrijd van TOP bekeken en werden er nog 2 shirts van bij TOP spelende internationals geveild. Tussen alle bedrijven door en en na afloop was er voldoende ruimte en gezelligheid om bij te praten, wat de het geheel complementeerde en ervoor zorgde dat deze bijeenkomst weer een zeer geslaagde was.

De volgende bijeenkomst van het Sportcafé Teylingen zal ook een bijzondere zijn, namelijk de uitreiking van de Sportprijzen 2016 Gemeente Teylingen. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 21 maart 2017 om 19.30 uur in de kantine van vvTeylingen.