Kampioenen en talenten nomineren voor de Sportprijzen Teylingen
Bijeenkomst: 6 maart 2020!

Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Nomineren voor alle categorieën kan tot en met vrijdag 1 februari.
Op vrijdag 6 maart is de prijsuitreiking.

De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in 2019 een topprestatie
hebben geleverd. Het zijn de kampioenen, de promovendi en de aanstormende talenten uit onze gemeente die voor de prijzen in aanmerking komen.

De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Wie worden de volgende sporthelden?
Een recordbreker of prijzenpakker, die in 2019 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd, nomineren kan vanaf dinsdag 10 december via www.sportcafeteylingen.nl.

Criteria
Voor deelname aan de sportprijzen zijn criteria opgesteld. Voor de prijzen kunnen in principe de volgende personen in aanmerking komen:

  • Een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Sporters onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentenprijs.
  •  Een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Voor de nominatie van een team is het niet perse noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.
  • Sportploegen onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentvolle sportploeg.

Sportbegeleidersprijs
Daarnaast is de jury ook op zoek naar vrijwilligers of professionals die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; ook hun bijdrage is topsport.

Personen nomineren voor de Sportbegeleidersprijs kan ook tot en met 1 februari via
www.sportcafeteylingen.nl.

Voordragen online of via de post
Een nominatie insturen per post kan door het formulier te downloaden via www.sportcafeteylingen.nl en in te sturen naar Sportprijzen Teylingen, Wasbeeklaan 3, 2361 HG in Warmond.

Prijsuitreiking
De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op vrijdagavond 6 maart tijdens het speciale Sportcafé bij Dekker Warmond. De Sportprijzen worden georganiseerd door Stichting Sport Promotie Teylingen en de gemeente Teylingen.