Hoe kun je je ambities waarmaken? Niels Langeveld over zijn weg naar succes

‘Hoe kun je je ambities waarmaken?’ Op die vraag geeft autocoureur Niels Langeveld antwoord tijdens het eerstvolgende Sportcafé, op dinsdag 11 december om 17.15 uur bij voetbalvereniging Ter Leede.

 

In het tweede Sportcafé van dit seizoen staan ambities centraal. Welke ambities heb je eigenlijk? En hoe ga je als vereniging of ondernemer ervoor zorgen dat je je doelen bereikt? Niels Langeveld weet daar alles van. In zijn tweede seizoen in de TCR Germany eindigde de Sassenheimer als derde. Een mooie podiumplek, maar Niels wil meer. Kampioen worden is zijn doel, net zoals hij dat voorgaande jaren in andere race-klassen al werd.

 

Niels, ook Teylinger Sportheld, vertelt in het Sportcafé over zijn ambities en hoe hij iedere keer weer de stap omhoog weet te zetten. Ook tegenslagen horen daarbij.

 

Voorafgaand vertelt voorzitter en gastheer Ronald Vonk over de ontwikkelingen binnen Ter Leede.

 

Inloop en start

De inloop is vanaf 17.00 uur in het clubgebouw van Ter Leede, Roodemolenweg 10 in Sassenheim. Het programma start rond 17.15 uur.De bijeenkomst duurt tot ongeveer 18.30 uur.

 

Sportpromotie Teylingen verzoekt gasten en geïnteresseerden op tijd aanwezig te zijn. Na de presentatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Vooraf aanmelden is niet nodig.