Uitnodiging inspiratieavond Rabobank

Beste vereniging,

Iedere sport- en cultuurvereniging of -stichting heeft eigen ambities voor de toekomst. Met Rabo ClubSupport helpt Rabobank je om deze ambities waar te maken. We nodigen je daarom uit voor onze inspiratieavond sport & cultuur op 3, 5 óf 13 april. Tijdens deze avonden laten we zien hoe we kunnen helpen om je vereniging te versterken!

Verenigingen zijn het cement van onze samenleving
Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op samenwerking met andere cultuurverenigingen of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag bij de realisatie. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning
Samen met onze partners LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) en NOC*NSF gaan we graag met jou aan de slag om de club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning krijgen verenigingen begeleiding op maat van professionals, die de expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Programma
19.00 uur  Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur  Opening door Rabobank
19.35 uur  Inhoudelijk programma 
21.00 uur  Hoe nu verder?
21.15 uur  Netwerken onder het genot van een hapje en drankje
22.00 uur  Afronding

Locaties & Aanmelden
De drie inspiratieavonden staan gepland op
Maandag 3 april | Rabobank Alphen
Woensdag 5 april | Duurzaamheidscentrum de Papaver Delft*
Donderdag 13 april | Rabobank Den Haag
Aanmelden kan vanaf nu t/m 29 maart 2023.
*Op deze locatie wordt geen alcohol geschonken. 
Klik hierboven op de plaatsnaam van de avond die je wilt bijwonen. Je wordt vervolgens doorgeleid naar de aanmeldpagina van onze partner NOC*NSF om jezelf en je collega aan te melden. 

Landelijke workshops
Vanuit het programma Rabo ClubSupport organiseert Rabobank samen met haar partners van 20 t/m 30 maart 2023 ook diverse online workshops. De thema’s van deze workshops zijn ledenbinding, vrijwilligersbeleid, verduurzamen, financiën, communicatie, sociale veiligheid en gezonde club. Tijdens deze workshops ontvang je allerlei tips en adviezen om jouw club te versterken. Klik hier voor het complete aanbod en de mogelijkheid om je voor jouw vereniging aan te melden.

Wie kunnen deelnemen aan de Inspiratieavond?
Alle verenigingen en stichtingen zijn welkom op één van de Inspiratieavonden om kennis en inspiratie op te doen en hun netwerk te verbreden. Verenigingen en stichtingen die met hun club klant zijn bij Rabobank, kunnen zich vervolgens aanmelden voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning, de begeleiding op maat. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan de landelijke workshops. Verenigingen en stichtingen die geen klant zijn bij Rabobank zijn ook van harte welkom op één van de avonden en nodigen we uit zich aan te melden voor de landelijke workshops. 

We kijken uit naar jouw komst!

Met vriendelijke groet, 

Mariëlle Blauwhoff 
Maurice Dame  
Marius Hovius
Ferry Huurman
Wim Nobel
Harry Wientjens 
Directeuren coöperatieve Rabobank 

Geef een reactie